IndexZoekenRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken

» Out Of Character «

Geen nieuwe berichten

Handbook

Alle informatie over Sanctuary staat hier. De regels, de verhaallijnen en de informatietopics zijn hier te vinden. Het is erg belangrijk dat je dit board goed doorneemt voor jij begint in de rpg!

zithromax cause ...
za mei 26, 2018 6:15 pm
ANamtheap Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Pin-up

In de pin-up is van alles te vinden. Je kan hier je vragen stellen, suggesties geven, een melding van een fout plaatsen of discussies voeren over het forum. Ook vind je hier het Of The Month board en het meldingen board. Het is dus verstandig hier af en toe te kijken!

Geen nieuwe berichten

Chatting

Om gezellig te kletsen met de andere RPG-ers van Sanctuary ben je hier op de juiste plek. Je kan hier met elkaar praten, art laten zien, spelletjes spelen en nog veel meer.

Geen nieuwe berichten

Introduction

Hier kun je jezelf voorstellen. Jezelf voorstellen heeft veel voordelen, omdat mensen dan niet alleen weten met wie ze rpg'en, maar ook waarover ze met iemand kunnen praten!

Geen nieuwe berichten

RPG training

Als je nieuw bent in de RPG en nog wilt oefenen met posten voordat je echt gaat beginnen, kan je dat hier doen. Andere leden zullen (als dit van toepassing is) op een vriendelijke, professionele manier tips geven.

» Out Of Character « Empty