IndexZoekenRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken

Associations

Geen nieuwe berichten

Assassins

Dit board is speciaal voor de groep Assassins. Het is een broederschap bestaande uit sluipmoordenaars. Dit klinkt misschien eng, maar eigenlijk valt dit best wel mee! Over het algemeen helpen ze juist mensen, alleen door de huidige opstand en inval van de Templars zijn ze in slecht daglicht gezet. In dit board kan jij je personage aanmelden voor de Assassins.

Geen nieuwe berichten

Templars

Dit board is speciaal voor de Templars. Ze zijn sinds kort in Gevire gekomen en hebben heel de stad geclaimd. Overal zie je de templars wel lopen, maar het stadsbestuur is enkel blij met de nieuwe christelijken. Hun hoofddoel is ervoor zorgen dat iedereen in heel Ascya christelijk wordt. Ze voeren daarom een hevige oorlog tegen de Assassins. In dit board kan jij je personage aanmelden voor de Templars.

Geen nieuwe berichten

Commons

Dit board is speciaal voor de Commons. Hoewel het wat simpel klinkt, Commons, is er veel te doen met je personage. Je mag zelf bepalen wat voor een baan je common heeft, of hij voor de Templars of de Assassins zal vechten of wat voor een huis je common heeft. Het is dus zeker geen saaie groep! In dit board kan jij je personage aanmelden voor de Commons.

Associations Empty
 Topics  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen bericht
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators:Geen
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: