IndexZoekenRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken

Pin-up

Geen nieuwe berichten

Updates

Is er iets nieuws gemaakt of iets aangepast? Dan zal dat hier gezegd worden. De updates zijn ervoor om jou op de hoogte te houden wat er op de site gebeurd.

Geen nieuwe berichten

Of the month

Dit board is het 'Of the month' board. Hier kun je alle belangrijke topics hierover vinden zoals de topics waarin staat wie de winnaars tot nu toe zijn geweest.

Geen nieuwe berichten

Feedback

Dit board is speciaal voor alle vragen die de forumleden hebben. Als er iets niet duidelijk is mag je dat hier vragen, al staat de mailbox van de teamleden ook altijd open voor vragen. Aarzel niet om wat te vragen!

Geen nieuwe berichten

Ideas and discussion

Als je een idee hebt om het forum te verbeteren mag je deze hier neerzetten. Mensen zullen hierop hun mening gaan geven en de teamleden zullen over het idee nadenken. Denk dus goed na of het wel mogelijk is om uit te voeren en of het wel bij het forum past. Gelieve alles netjes te houden. Ook mag je hier discussiëren als je vindt dat er iets op het forum niet klopt.

Geen nieuwe berichten

Errors

Hier kun je alle fouten die je ontdekt hebt neerzetten. Dit mag gaan over alles, van spel- en grammaticafouten tot fouten in de layout of het forum zelf.

Pin-up Empty
 Topics  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen bericht
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators:Geen
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: